Durlem : Waterontharders beschermen uw sanitairsysteem

Onbehandeld hard water zal zich niet alleen ophopen in uw douche of op uw boiler, het zal ook de leidingen in uw huis verstoppen, wat uiteindelijk tot ernstigere problemen kan leiden.

Als uw leidingen verstopt raken, vertraagt uw waterstroom. Schoenen kunnen ook permanente slijtage of schade aan uw leidingen veroorzaken. Dit gebeurt wanneer minerale afzettingen verkalken en na verloop van tijd moeilijker te verwijderen zijn.

Met een betere doorstroming van het water verbruikt u in het algemeen minder water, wat resulteert in lagere waterrekeningen en een vermindering van uw ecologische voetafdruk.

Over het geheel genomen kan een wateronthardersysteem u helpen om het sanitair en de armaturen in uw huis beter te verzorgen. U vermijdt toekomstige problemen en bespaart elke maand geld.

Durlem : Waterontharders beschermen uw huid

Zoals hierboven vermeld, zal de ophoping van hard water de doorstroming van het water naar uw sanitair vertragen. Bij het douchen merkt u niet alleen een doffe waterdruk. Het is na de douche dat u de effecten van hard water voelt.

Na een douche in hard water kan uw haar sporen van calcium en magnesium bevatten. Dit evenement zal uw haar droog en broos maken. Het kan ook uw haarkleur dof maken.

Uw huid kan ook droog zijn na een douche of bad in hard water. Het kan zelfs irriterend worden omdat mineralen de natuurlijke oliën uitputten.

Een waterontharder helpt de natuurlijke oliën in uw lichaam en haar te behouden en maakt uw huid glad.

Durlem : Minder tijd kwijt aan schoonmaken

Aangezien de schaal zich na verloop van tijd opstapelt, laat het een opeenhoping achter van witte korst en harde watervlekken.
Deze ophoping kan moeilijk te verwijderen zijn en kan een intensieve reiniging vereisen.
Met een wateronthardersysteem bent u minder tijd kwijt aan schoonmaken. Het zal ook de noodzaak om agressieve reinigingschemicaliën te gebruiken om kalkaanslag te verwijderen, verminderen.
In ernstige gevallen kan kalkaanslag uw sanitairarmaturen en toebehoren permanent beschadigen. U kunt uiteindelijk honderden euro’s uitgeven om uw kranen of vaatwasser te vervangen!