Durlem waterontharder service aanvraag

Durlem: Reparatie en onderhoud van waterontharders

Een uitgebreid netwerk van competente professionals is verantwoordelijk voor de distributie van Durlem waterontharders. De inbedrijfstelling  en afregeling  wordt  steeds kosteloos uitgevoerd door de technische dienst van Durlem of door een van onze erkende installateurs. (binnen 3 maanden na installatie).

Durlem biedt ook een uitgebreide en efficiënte dienst na verkoop voor het onderhoud of reparatie, indien nodig,  van uw wateronthardingssysteem.

Onze teams van gecertificeerde en erkende technici zijn beschikbaar in gans België om de goede werking van uw installatie te garanderen door het uitvoeren van een technische diagnose van de conformiteit, het controleren van de parameters van de apparatuur en belangrijke functionele componenten zoals de magneetklep, filters, hydrolisator die gereinigd of vervangen moeten worden…

Deze diensten zijn opgenomen in het onderhoudscontract “Protect Entretien” van Durlem voor elke eigenaar van een Durlem©-installatie die dit contract heeft  onderschreven.

Ontdek Protect Entretien

Verzoek om interventie

Onze technici werken in heel België

Uw verzoek

Uw toestel

?
Wat is het probleem dat u heeft?
Uw beschikbaarheid

Wijze van interventie


Een Durlem© adviseur neemt binnen 24 uur contact met u op om een interventiedatum te bevestigen.